دسته ها
تهیه قوت در فضای باز از جمله تفریحاتی است که هر کسی نمی تواند به آسانی از کران آن عبور کند. از جمله تجهیزاتی است که می تواند در فراهم آوردن این تفریح نقش معتنابه وفور داشته باشد. امروزه با توجه به پیشرفت هایی که صورت گرفته انواع مختلفی از این دستگاه در بازار موجود می باشد که همین مسئله حرفه را برای علاقمندان به استفاده از این محصول سخت کرده است. در این مقاله اما در نظر داریم برخی از ویژگی ها و البته مواردی که در حین خرید باید به آن توجه کنید را خدمت شما شناسایی نمائیم تا با فانتزی آسوده به سراغش بروید.
همانطور که گفته شد انواع مختلفی از در تیمچه موجود می باشد، اما نکته اینجاست که قبل از خرید باید نیاز خود به نوع ، ، ، و را مشخص نمائید. و سپس به بررسی موارد دیگر بروید:
گازی و ذغالی
اگر چه آماده سازی زغالی کمی زمانبر و سخت است لیک اسم نیز هم فراوانی هستند که طعم بریان را با زغال میشناسند و حس نوستالژی و سنتی آن را دوست دارند.
اشکال و مدلهای مختلفی از کباب پز زغالی در بازار مشاهده میشود. برخی از مدلهای بزرگتر با امکاناتی بیشتر بصورت ثابت قابل استفاده بوده و امکان جا به جایی ندارند بنابراین باید یک قسمت از فضای باز خویش را به آنها ویژه دهید. و در مقابل مدلهای دیگری نیز هستند که قابلیت بارداری داشته که میتوانید از آنها هم در فضای همچنین منزل و هم در عادت استفاده کنید.
نیز نمونهای از های جز پرتابل است که برای فضاهای محقر مانند بالکن یا حیاط کوچکی بهترین گزینه خواهند بود.
سوخت اصلی این ها گاز شهرنشین یا کپسول گاز است. های گازی قابلیت جا به جایی به مکانهای مختلف را ندارند و باید یک محل مشخص که اتصالات گاز در آن حیات است، برای آنها در نظر بگیرید.
انسان ها از دیرباز طرفدار طعم دودی بوده اند از روند دودی کردن برای زیادتر غذاها استفاده می کردند .
گریل کردن لحم به وسیله زغال افزون بر طعم خوبی که با آن می دهد باعث می شود که بیرون آن برشته شده و داخل گوشت نرم و آبدار باشد .
همچنین ذغالی ۱ آلت همبرگر ذغالی می باشد ، شما می توانید همبرگرهای خود را توسط این باربیکیو گازی و ذغالی آماده کنید .
و از طعم بی نظیران التذاذ ببرید .
بر خلاف گازی شما نمی توانید آتش را جابجا کنید ، در ذغالی میتوانید زغال ها را جابجا کنید .
شما میتوانید در یک بخت از گریل تعداد زغال های کمتری قرار دهید تا بتوانید در آن قسمت فقط غذا را گرم نگه دارید .
و در قسم دیگر که زغال بیشتری روش داده اید غذا را آماده کنید .
همچنین تا آماده شدن تمام کباب ها کباب های سابق سرد نمی شوند .